Prins Heerlijk Bier

Natuurzuiver bier van mouten en kruiden.

 

 

 

Hertog Jan logo

Hertog Jan.. Natuurzuiver bier

Ons pilsener is het visitekaartje van Hertog Jan. Vanzelfsprekend selecteren we alle ingrediënten die we voor het brouwen gebruiken met de allergrootste zorg. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder natuurzuiver water uit de Eiffel zijn goed genoeg. Dankzij deze ingrediënten en natuurlijk de kunde van onze brouwers krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag. Het bevat 5.1% alcohol en is te herkennen aan z’n rijke smaak en de aangenaam bittere afdronk. Drink ‘m liefst bij een temperatuur van 3 graden Celsius, dan smaakt ons Pilsener het best, en schenk ‘m als het even kan in ons eigen Hertog Jan Pilsener glas.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor hert bier

Veluws Hert Bier

Het Veluwse Hert Bier uit Putten. Een nieuw, eerlijk bier van mouten, kruiden en specerijen.

 http://www.hertbier.nl/

Dorps Leven – Blond Bier

6,5%

Een mooi ‘doordrinkbaar’ blond bier van gerstmout en tarwemout. De zoetfrisse smaak wordt verkregen door het gebruik van Puttense honing en sinaasappelschillen.

 

Zwaar Leven – Tripel Bier

7,7%

Een goudgeel gekleurde Tripel van 7,7% met een mooie bitterheid. Naast de moutsoorten geeft de Puttense honing, koriander en sinaasappel dit bier de karakteristieke smaak met een bijzondere prettige afdronk.

 

Wild Leven – Bock Bier

6,5%

Een bockbier gebrouwen uit donkere moutsoorten. De smaak is iets zoetig met een prachtige moutsmaak door gebrande mout. Smaakvol tot ver in de winter door een vleugje kruidnagel.

 

 Lang zal ze Leven – Amber Bier

7,2%

Lang zal ze Leven – Amber Bier (nu verkrijgbaar) Een heerlijk Amber bier met een karakteristieke smaak. Een aroma van geroosterde mout, met een iets frisbittere afdronk. Eigenlijk onze topper, die het zeker goed zal doen als verjaardagscadeau.

 

Nieuw Leven – Wit Bier

5,3%

Nieuw Leven – Wit Bier Dit troebele zure en fruitige weizen bier geeft u telkens een beleving van een zomers terras. De troebelheid van tar- wemout en het kruidige karakter van de gist bezorgen u het nieuwe levensgevoel.

 

Dubbel Leven – Dubbel Bier

7,7

Dubbel Leven – Dubbel Bier Onze dubbel heeft een licht zoetige smaak. Door het gebruik van chocolademout krijgt het z’n roodbruine kleur. Na de dronk beleef je een zacht mondgevoel met een lange droge afdronk. Een prachtig bier om bij weg te dromen.

 

 

slogan